Gatavo cepumu izņemšana no krāsns. Glazūras uzziešana. Krēma testēšana, ko veic vadītāja. Pārrunas ar vadītāju par tortes receptes uzlabojumiem. Mīklas rullēšana. Šokolādes glazūras uzziešana. Cepuumu apviļāšana riekstu masā. Produkcijas svēršana. Sagatavotā produkcija tiek uzglabāta ledusskapī. Pavadzīmes parakstīšana. Masas uzputošana. Masas ievietošana konditorejas tūtē. Konditorejas tūtes izmantošana masas iepildīšanai. Eklēru sagatavošana ar konditorejas tūti. Šeit uzglabā produkciju, kas paredzēta cepšanai. Eklērus ievieto krāsnī. Temperatūras uzstādīšana. Un eklēri ir gatavi. Atjaunots 2017. gada 23. februārīPublicēts 2016. gada 13. oktobrī