Flotes kuģa pavārs gatavo maltītes ņemot vērā apkalpes vēlmes. Apkalpei katrā ēdienreizē tiek piedāvāti vairāki salātu veidi. Apkalpei tiek cepti arī maizes izstrādājumi. Apkalpes locekļiem vienmēr ir iespējas izvēlētēs sev piemērotāko ēdienu. Flotes kuģa pavārs nereti produktus ēdienu gatavošanai noķer pats, kopīgi makšķerējot ar apkalpes locekļiem. Flotes kuģa pavāram ne tikai ir jāgatavo ēdieni, bet arī jāklāj galds. Jārūpējas, lai apkalpes vajadzībām vienmēr būtu pieejama kafija, tēja un sulas. Flotes kuģa pavāra rīcībā ir dažāda virtuves tehnika, tostarp liels mikseris un konvektomāti. Flotes kuģa pavāra galds ir ar apmalēm, lai produkti gatavojot nenokristu. Arī plauktiem ir apmalītes, lai no tiem nekas nekristu uz grīdas. Plīts arī ir speciāli norobežota, lai pannas un katli no tās neslīdētu. Flotes kuģa pavārs cenšas padarīt svētkus vēl labākus, cepjot tortes. Tāpat arī ikdienā netiek aizmirsts par desertu apkalpes komandai. Flotes kuģa pavāram pašam arī jāservē komandas galdi. Pēc tradīcijas, flotes kuģa kapteinis ar komandu ēd pie atsevišķi servēta galda. Šoreiz pagatavoti rīsi ar mērci un tīģergarnelēm. Makšķerēšanu mēdz organizēt ne tikai dienas, bet arī nakts laikā. Naktī noķertais loms. Dažkārt tiek pagatavotas arī jūras delikateses - omāri. Omārus ir jāprot pareizi apstrādāt un pagatavot. Notīrīti omāri un gatavi termiskai apstrādei. Publicēts 2020. gada 30. novembrī