Gaļas produktu izgatavotāja sapildītās un sasietās desiņas ir gatavas termiskai apstrādei. Gaļas produktu izgatavotājs sagatavo arī gaļas izstrādājumus vītināšanai. Gaļas produktu izgatavotāja darba pienākumos ietilpst arī kūpinājumu sagatavošana. Termiski apstrādātā gaļas produkcija pēc pasūtītāja vēlmēm tiek iepakota vakuuma iepakojumā. Gaļas produktu izgatavotājam jāizpilda tehnologa norādījumus arī attiecībā uz produkta noformējumu. Atbilstoši pasūtītāja vēlmēm, gatavo produkciju gaļas produktu izgatavotājs sagriež fasēšanai mazākos iepakojumos. Gaļas produktu izgatavotājam precīzi jānosver pārtikas tehnologa noteiktās garšvielas. Sākotnēji smalcinātājā tiek ievietots speķis. Šāds ir smalcināšanas rezultātā sagatavotais speķis. Sasmalcinātājā tiek ievietota desām paredzētā gaļas masa. Pārtikas tehnologa norādītās nepieciešamās garšvielas desu pagatavošanai. Gaļas masai tiek pievienotas nosvērtās garšvielas. Esošajai masai tiek pievienots jau iepriekš sasmalcinātais speķis. Gaļas produktu izgatavotājs sagatavo darbam desu pildīšanas iekārtu. Kad gaļas masa ir samaisīta, gaļas produktu izgatavotājs to ievieto desu pildīšanas iekārtā. Gaļas produktu izgatavotājs uzstāda desas apvalku uz pildīšanas uzgaļa. Desas apvalks ir uzstādīts un pildīšanas uzgalis piestiprināts. Gaļas produktu izgatavotājs ar kolēģi pilda desas. Kad desas ir sapildītas, tās tiek savērtas uz īpašiem desu kokiem. Liekie desu apvalki tiek nogriezti pirms termiskās apstrādes. Kad desu koks ir pilns, tas tiek novietots uz rāmja, kurš tiek iestumts termiskās aptrādes krāsnī. Gaļas produktu izgatavotājs ievada nepieciešamos gaļas produktu termiskās apstrādes parametrus termiskās apstrādes krāsns vadības panelī. Kad termisķās apstrādes process ir beidzies, gaļas produktu izgatavotājs atver termiskās apdstrādes krāsni un ļauj karstumam izvēdināties. Gaļas produktu izgatavotājs transportē gatavo produkciju atdzesēties. Publicēts 2018. gada 18. decembrī