Ražošanas tehniķis novietojis nogatavināties piena īrisa konfektes. Šokolādes temperēšana ir viens no ražošanas tehniķa atbildīgākajiem procesiem šokolādes ražošanā. Visiem saldumiem, arī piena īrisiem patīk, ja par tiem rūpējas un nepārtraukti uzmana. Atdzesētās šokolādes tāfelītes no formām jāizņem ļoti uzmanīgi, lai nesabojātu gatavo produktu. Ražošanas tehniķim vizuāli jāpārbauda, vai produktam nav defektu. Temperēšanas mašīnā šokolāde iegūst pareizo temperatūru un ražošanas tehniķis to var iepildīt sagatavotajās formās. Katra šokolādes formiņa tiek nosvērta. Pie šokolādes liešanas nereti palīgā nāk arī kolēģi. Saldā šokolādes smarža veicinot laimes hormona izdalīšanos. Formās salieto šokolādi ražošanas tehniķis ievieto dzesējamajā līnijā. Ja apkārt valda šokolādes smarža, tad smaids raisās pats no sevis. Ražošanas tehniķis sagatavo formiņas pirms šokolādes iepildīšanas. Publicēts 2020. gada 27. jūlijā