Lai strādātu par pārtikas produktu ražošanas speciālistu, ir nepieciešama 1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība pārtikas produktu tehnoloģijā vai pārtikas ķīmijā.
Profesionālā vidējā izglītība pēc pamatizglītības
-
Pārtikas produktu ražošanas tehniķis (4. LKI)
-
Pārtikas kvalitātes kontrolieris (4. LKI)
Profesionālā vidējā izglītība pēc vispārējās vidējās izglītības
-
Pārtikas produktu ražošanas tehniķis (4. LKI)
1.līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programma
-
Pārtikas produktu ražošanas speciālists (5. LKI, īsais cikls)
-
Pārtikas kvalitātes speciālists (5. LKI, īsais cikls)
Bakalaura studiju programma
- Pārtikas kvalitāte un inovācijas (6. LKI, 1. cikls)
Profesionālā studiju programma pēc vidējās izglītības
- Pārtikas un dzērienu tehnologs (6. LKI, 1. cikls)
Atjaunots 2024. gada 12. februārī
Publicēts 2021. gada 30. novembrī